keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Uusia tuulia

Uusia tuulia: olemme vihdoin löytäneet - ystävän avustuksella - lastenhoitajan! Miehen matkatyön vuoksi tälle olisi ollut jo kauan sitten tarvetta, mutta on vaikeaa löytää luotettavaa ja hyvää hoitajaa. Sellaista, jonka joku ehkä jo tietäisi ja tuntisi. Nyt meillä kävi loistava tuuri, sillä tämä hoitaja asuu samassa kaupungissa kuin me. Hän on reilu parikymppinen, suomalainen au pair, jonka työajat hänen isäntäperheessään mahdollistavat sen, että hän voi klo 10 - 15 välisenä aikana käydä hoitamassa muiden perheiden lapsia.

Hoitaja on ollut täällä meillä nyt kolme kertaa. Kaksi kertaa ikään kuin tutustumassa talouteen ja ennen kaikkea Venlaan, ja sitten yhden useamman tunnin kestävän pätkän. Bebellä ja hoitajalla synkkasi heti hyvin ja mamma sai lähteä menoilleen helposti ilman itkuja tai muita valituksia. 

Harmillista on vaan se, että tämä hoitaja palaa Suomeen toukokuun alkupuolella! Mutta päätimme miehen kanssa, että nyt käytämme häntä apuna niin paljon kuin vain on tarvis, koska sitten ei taas tiedä, mistä ja kenet löydämme seuraavaksi. Ehkä pääsemme jopa käymään elokuvissa joku ilta?

Venlalla oli puolitoistavuotishammaslääkäri muutama viikko sitten. Muuten meni hyvin, mutta suuta hän ei halunnut avata. No, lelun sai kuitenkin hammaslääkäriltä palkinnoksi reippaudesta....! Hampaista ovat nyt kaikki muut tulleet paitsi taaimmaiset poskihampaat.

Sateet ovat vihdoin tauonneet ja aurinko paistaa useammin. Tosin jäätävän kylmä viima pitää vieläkin sään raakana. Tänään kävimme ostamassa bebelle hiekkalaatikon takapihalle siinä toivossa, että nurmikko alkaisi olla jo melko kuiva, ja pääsisimme entistä enemmän pihaleikkeihin (ilman kurahousuja ja useita vaatekerroksia.





Viikonloppuna mama kävi omalla lomallaan Lontoossa tapaamassa ystäviä. Siellä kevät oli myös myöhässä. Papi taas pinkoi pikajuoksijana puolimaratonin huippuaikaan täällä Frankfurtissa. Venla sai nauttia kummivanhempiensa ja heidän lastensa seurasta sillä aikaa.

Pääsiäistä vietämme kotona. Saamme Raaseporista isovanhemmat, tädit ja serkut kylään. Toiveissa olisi grillauskelit aiempien vuosien tapaan, mutta uhkaavasti näyttää siltä, että bratwurstit täytyy käydä syömässä ravintolassa.

Aurinkoista ja leppoissa pääsiäistä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti