keskiviikko 21. toukokuuta 2014

10 viikkoa!!!

Kätilö kävi tänään laittamassa teipit selkääni, jotta etenkin yölliset selkäkivut helpottuisivat. Oikein sai valita teipin värin - pinkkiä tietenkin. Jos teipit tuntuvat auttavan, viikon päästä laitetaan uudet teipit näiden vanhojen tilalle. 

Samalla katsastettiin Tuutikin tämänhetkinen tilanne, ja kätilö totesi, että voi hyvinkin olla, että jo 10 - 11 viikon päästä Tuutsa näkee päivänvalon. Oikein hätkähdin, että 10 viikkoako tässä enää mahdollisesti pallomahaa kasvatetaan?! Tuttipullot valitsematta! Tutit hankkimatta! Kaikki kesken! Tällä hetkellä näyttää nimittäin siltä, että päädytään tekemään keisarinleikkaus istukan väärästä sijainnista johtuen. Leikkauksen ajankohta olisi siis noin elokuun puolivälissä. Mutta tilannetta seurataan tietenkin tarkkaan, ja seuraava ultra 10.6. kertoo taas lisää tilanteen kehittymisestä. 

Hidas elämä hidastuu nyt entisestään. Kätilö käski nauttimaan tästä lepoajasta, katsomaan paljon leffoja ja lukemaan kirjoja, sillä nyt on mahdollisuus nähdä elokuvat alusta loppuun keskeytyksettä tai lukea kirjoista enemmän kuin muutama lause kerrallaan. Pian ei tähän aikaa olisi. Onneksi odottamassa onkin useampi uusi dvd, mm. Saving Mr. Banks. Ja ainahan voi ottaa kertauksena kevyen yhdeksäntuntisen Sissi-elokuvien tai Skärgårdsdoktornin parissa. Saksan tv-tarjonta on varsin onnetonta, mutta nyt vielä tietenkin voi seurata jääkiekon MM-kisoja sekä kesäkuun puolella sitten jalkapallokisoja Brasiliasta. Ehkäpä keskeneräinen ristipistokin valmistuu pian.


2 kommenttia:

  1. Onpa kiva lukea blogiasi! Kotiin tuleva teippaava kätilö on jotain erilaista kuin Suomessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Päivi! Kotikätilösysteemi on kyllä todella hyvä täällä! Etenkin meille ensikertalaisille, kun häneen voi ottaa yhteyttä milloin vain ja kysyä mielipidettä tai neuvoa.

      Poista