maanantai 19. toukokuuta 2014

Kasvamme

Tänään kävimme 25. viikon ultrassa. Tuutsalla menee vahvasti. Tyttö kasvaa käyrien mukaisesti, painoa on tällä hetkellä noin 600g. Varovainen ennuste syntymäpainostakin saatiin - paino tulee olemaan todennäköisesti vähän reilu kolme kiloa. Tarkalleen tietysti tässä vaiheessa lääkäri ei vielä osannut sanoa, mutta vähän suuntaviitoitusta siihen, onko Tuutikki tuhti emäntä vai siro sirpakka. Ultrakuvan mukaan notkeutta Tuutsalla riittää (kuten isällään, joka pystyy tekemään spagaatin...)!

Viime päivinä olen iloinnut siitä, että Tuutikki on vilkas päivisin ja rauhallisempi öisin. Olisipa tämä pysyvä olotila ja Tuutsan rytmi syntymän jälkeenkin, mutta taitaa olla toiveajattelua.... Välillä, jos masussa on kovinkin hiljaista (harvoin, mutta joskus), olen huomannut, että musiikki pistää Tuutikin liikkeelle. Etenkin Britannian vuoden 2012 X-Factorissa kilpailleella Ella Hendersonilla on tapana saada tyttö tanssimaan.

Maha alkaa olla jo jonkinmoinen, kuten kuvasta näkyy!



Viime viikonloppuna saimme vieraaksi Maija-tädin ja Ossi-sedän, jotka kävivät nyt ensimmäistä kertaa täällä Oberurselissa. Lauantaina ajelimme Rein-joen rantoja linnoja bongaillen ja mahtavasta kesäsäästä nauttien. Vierailimme Stolzenfelsin linnassa Koblenzissa. (http://www.schloss-stolzenfels.de/)





Lisäksi teimme paikallisella kirpparilla hieman löytöjä...




...ja löysimme eBaystä auton turvaistuimen ja telakan, johon istuin kiinnitetään.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti