sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kärryt saapuivat



Vaunuvalinnassa päädyttiin sitten kuitenkin hollantilaisiin Mutsy Evoihin, vaikka Hartania ja Joolzia aktiivisemmin etsittiinkin. Tämä malli löytyi paikallisesta huonekalu-, sisustus- ja lastentavaraliikkeestä, ja tuntui sitten lopulta kaikkein fiksuimmalta valinnalta. Superkevyet ja helppotyöntöiset. Netistä löydettiin niin hyvä tarjous juuri tästä väristä, että päätettiin ostaa kärryt saman tien (nurkkaan pölyyntymään). Tuutikki oli uusien kärryjen saapumisesta niin iloissaan, että hyppi, pomppi ja zumbaili koko päivän!

Muuten Tuutikin lajivalinta taitaa kyllä olla suunnistus. Epäilen nimittäin hänen harrastavan iltarasteja noin klo 19.30 eteenpäin - sellainen poukkoilu mahassa tuntuu.

Eilen Tuutikki pääsi tutustumaan tulevaan saksalaiseen poikaystäväänsä, joka asuu kaksi kerrosta meitä ylempänä. Poikaystävän on tarkoitus syntyä kahden viikon päästä, joten hän on Tuutikkia neljä kuukautta vanhempi. Tällä saksalaisella naapuripariskunnalla luetutimme miettimiämme suomalaisia nimiä, jotta kuulisimme, miten paikalliset ne lausuvat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti