maanantai 14. huhtikuuta 2014

Potkunyrkkeilyä ja muuta tohinaa


Tuutikki on parin muutaman viikon aikana jo ollut kovasti aktiivinen potkunyrkkeilijä, mutta nyt viikonlopun aikana liikkeet alkoivat tuntua oikein kunnolla. Isäkin tunsi tyttärensä potkut, kun piti kättään mahan päällä. Koko vauvajuttu muuttuu päivä päivältä konkreettisemmaksi!

Lauantaina käytiin taas tutkailemassa vaunuja - nyt paremmin varustautuneina, nimittäin kunnon excel-taulukon avulla (insinöörin lempityökalu). Kieltämättä taulukko oli tosi hyvä apu, sillä kuten aiemmin todettu, valikoima on valtava ja ominaisuuksia vaunuissa vaikka minkälaisia. Meillä oli mukana myös pieni puntari, jotta saatiin punnittua vaunujen painot. Totesin, että punttisalille tästä täytyy lähteä, sillä nosteltavia kiloja tulee kyllä olemaan enemmän kuin mihin kädet ovat tottuneet. Kaksi testivoittajaa nyt sitten tältä kierrokselta löytyi: Hartan VIP XL ja Joolz Day. Ne olivat kaikista kevyimmät, mutta silti jämäkät, sekä tuntuvat käytännöllisimmiltä meidän asuntoa ja eloa ajatellen. Voi olla, että syksyllä ollaan eri mieltä, mutta näitä kahta vaunutyyppiä aletaan nyt sitten metsästää. Käytetyt vaunut käyvät meille hyvin, jos vain lähimaastoista hyväkuntoiset sellaiset löytyvät. Välillä tuntuu, että on tämä aikamoista hössötystä. Mutta toisaalta vaunut ovat ne tärkein Tuutkin kulkuväline, joita tarvitaan päivittäin, joten siksi niiden valintaan on halua paneutua.

Vaunuvertailutaulukko

Nimiehdotuksia satelee ystävä- ja tuttavapiiriltä! Lisää otetaan vastaan, vaikka kyllä tässä pikkuhiljaa alkaa hahmottua se, miksi Tuutikkia sitten lopulta kutsutaan. Nimi annetaan täällä jo heti sairaalassa, joten sitä täytyy tässä kesän aikana maistella ja sulatella. Tärkeää olisi, että nimi olisi sopiva monenkieliseen suuhun, jotta se olisi helppo kirjoittaa ja lausua. Sukunimemme tuottaa joka tapauksessa ulkomailla vaikeuksia, joten turha rasittaa Tuutikkia vaikealla etunimellä. Ei siis kaksoisvokaaleja eikä -konsonantteja!

Tällä viikolla meillä on 20. viikon ultra sekä kaksi sairaalaan tutustumiskäyntiä. Monenlaista tohinaa siis riittää. Onneksi on myös aikaa istua ulkona kotiterassilla ja nautta upeista kesäkeleistä!
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti